Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MR. RARO

Mr. Raro är i mina ögon en av de främsta ikonerna när det kommer till italienskt herrmode. Att kunna kombinera ett klassiskt mode från 50 och 60-talet med dagens smalare snitt, och att bära det med en sådan unik tvist och känsla gör honom till någon att verkligen inspireras av. 2013 startade han upp sitt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2014-11-01 17:21  |  Lästid: 2 minuter

Mr. Raro är i mina ögon en av de främsta ikonerna när det kommer till italienskt herrmode. Att kunna kombinera ett klassiskt mode från 50 och 60-talet med dagens smalare snitt, och att bära det med en sådan unik tvist och känsla gör honom till någon att verkligen inspireras av. 2013 startade han upp sitt egna märke som går under namnet Mararo. Sedan uppstarten av märket har han även öppnat en egen butik i centrala Milano. Vad som skiljer märket från många andra är att alla plagg sys förhand i södra Italien och att bara de bästa tygerna från Italien och England väljs ut för varje enstaka plagg och kollektion. Att gå klädd i det som speglar din personlighet och det du är bekväm i är nyckeln och filosofin för Mr. Raros varumärke.

CC_2014_0318-950x633

G

foto-41


La-Bella-Figura-For-those-who-live-it-no-translation-needed-Mr-Raro-Lino-Ieluzzi-

francesco-gallucci_mrraro_gianni-fontana_tommaso-profazio©SophieMhabille-women-street-fashion-milan-980x653

anna-russka_mr-raro_eleonora-sebastiani©SophieMhabille-women-street-style-fashion-milan-980x653

Dela på Facebook
Tweeta