Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TRE FAVORITER: BÅGAR

Moscots modell Lemtosh är en av märkets mest klassiska modeller. Karaktäristisk med den något grövre bågen och rundade formen. Alltid rätt och bärbar i alla sammanhang. Finns i ett antal olika färgkombinationer. Oliver Peoples modell Gregory Peck. Något smalare och ytterligare lite mer rundad form. Detta par i transparent är verkligen en favorit. Garret Leights […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2014-11-02 23:52  |  Lästid: < 1 minuter



moscot_lemtosh


Moscots modell Lemtosh är en av märkets mest klassiska modeller. Karaktäristisk med den något grövre bågen och rundade formen. Alltid rätt och bärbar i alla sammanhang. Finns i ett antal olika färgkombinationer.


OV5186 CC 1094 Oliver Peoples Gregory Peck US315 Buff 2


Oliver Peoples modell Gregory Peck. Något smalare och ytterligare lite mer rundad form. Detta par i transparent är verkligen en favorit.

IMG_8206-788x330

Garret Leights modell Hampton. Den smalaste bågen av dessa tre, vilket gör den till den mest diskreta. Snyggt uttryck med en enkel design och färgen i detta fall "Demi blond" är enligt mig den mest tilldragande.


Dela på Facebook
Tweeta