Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

EVENT – MORRIS & THE SCHOLAR

I förra veckan hade Morris event tillsammans med The Scholar Magazine i den nya flagskeppsbutiken på Humlegårdsgatan 22. Butiken ligger precis mittemot den tidigare befintliga butiken, som legat på gatan sedan två år tillbaka. Det bjöds på dryck, tilltugg och fina erbjudanden. Här kommer lite bilder från kvällen!  

Philip Conradsson  |  Publicerad 2014-11-04 23:37  |  Lästid: 2 minuter

I förra veckan hade Morris event tillsammans med The Scholar Magazine i den nya flagskeppsbutiken på Humlegårdsgatan 22. Butiken ligger precis mittemot den tidigare befintliga butiken, som legat på gatan sedan två år tillbaka. Det bjöds på dryck, tilltugg och fina erbjudanden.

Här kommer lite bilder från kvällen!  

EVENT7EVENT9 EVENT2 EVENT10 EVENT1

EVENT6

Dela på Facebook
Tweeta