Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

THUESDAY ODUR

  Det här med att välja har ju aldrig varit min grej.. Och nu ska det provas ut Byredo parfymer. Tycker förövrigt att lukterna från Byredos parfymer är något extra, unika och väldigt personliga. Ska bli spännande och se vilken som drar det längsta strået. Även en helt annan produkt ska provas ut, för egen […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2014-11-04 13:23  |  Lästid: < 1 minuter

DSC00707


 

Det här med att välja har ju aldrig varit min grej.. Och nu ska det provas ut Byredo parfymer. Tycker förövrigt att lukterna från Byredos parfymer är något extra, unika och väldigt personliga. Ska bli spännande och se vilken som drar det längsta strået. Även en helt annan produkt ska provas ut, för egen del är det något helt främmande mot vad jag tidigare använt. En skäggolja från det nystartade märket Ya-sin Chahimi. Produkten består av 100% arganolja vilket ska ge ett glansigare skägg och vårdar huden på haka och kind. Denna olja ska minimera och ta bort klåda, mjäll samt irritationer. Spännande!

 

Dela på Facebook
Tweeta