Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄST PÅ INSTAGRAM: DANIELRE

  För alla er frenetiska instagramanvändare(som jag), här är en av mina mina många favortier. Det finns det ett fåtal personer som levererar en sådan exceptionell inspiration när det kommer till att kombinera färger, strukturer och mönster med en alltid slående passform. En av dem är Danielre. Idag är han förmodligen den främsta med sina […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2014-11-07 09:15  |  Lästid: < 1 minuter
Instagram

 

För alla er frenetiska instagramanvändare(som jag), här är en av mina mina många favortier. Det finns det ett fåtal personer som levererar en sådan exceptionell inspiration när det kommer till att kombinera färger, strukturer och mönster med en alltid slående passform. En av dem är Danielre. Idag är han förmodligen den främsta med sina 142 tusen följare inom just denna nisch. Med att i nästan alla fall lägga upp sina outfits i närbild med ypperlig skärpa och en fantastisk känsla för detaljer gör det honom unik på sitt sätt. Kika bara på detaljerna såsom hur slipsknuten och näsduken utformas i varje bild, grymt inspirerande!

 

Dela på Facebook
Tweeta