Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BARENA JACKET

    Denna fantastiska kavaj från Barena är det perfekta plagget för dig som vill ha något som funkar i alla lägen. Med sin ofodrade uppbyggnad, tyget i jerseymaterial och med de utanpåliggande fickorna gör sig denna kavaj lika bra till ett par dressade flanellbyxor som till ett par jeans eller chinos. Kombinera detta med […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2014-11-10 14:55  |  Lästid: < 1 minuter

 

KAVAJ1

 

Denna fantastiska kavaj från Barena är det perfekta plagget för dig som vill ha något som funkar i alla lägen. Med sin ofodrade uppbyggnad, tyget i jerseymaterial och med de utanpåliggande fickorna gör sig denna kavaj lika bra till ett par dressade flanellbyxor som till ett par jeans eller chinos. Kombinera detta med skjorta och slips för en mer uppstyrt känsla eller ledigt och avslappnat med en polotröja. Och så länge den riktiga kylan inte tränger sig på funkar kavajen lika bra att bära som ett ytterplagg. Då förslagsvis med en tunn dunväst under och en tjockare halsduk.


Ni hittar kavajen här

Dela på Facebook
Tweeta