Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

CASUAL CASENTINO

  Ett av de hetaste och mest omtalande tyget för hösten när det kommer till först och främst rockar är casentinoullen. Detta tyg med dess ”noppriga” känsla gör den vanligtvis väldigt dressade rocken mer ledig och ger den en mer nonchalant känsla. Vi har tidigare sätt italienarna bära just denna typ av rock under Pitti […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2014-11-12 14:07  |  Lästid: < 1 minuter
KLAR2 KLAR3 KLAR1

 

Ett av de hetaste och mest omtalande tyget för hösten när det kommer till först och främst rockar är casentinoullen. Detta tyg med dess ”noppriga” känsla gör den vanligtvis väldigt dressade rocken mer ledig och ger den en mer nonchalant känsla. Vi har tidigare sätt italienarna bära just denna typ av rock under Pitti Uomo mässorna i Florens sedan ett par år tillbaka. Användningsområdet är i mina ögon väldigt stort då det känns mer accepterat att bära en mer avslappnad klädsel till detta typ av plagg med tanke på rockens struktur. Däremot ska det understrykas att den såväl funkar precis lika bra till de mer uppstyrda tillfällena.

Dela på Facebook
Tweeta