Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄSTA KÖPET!

  Bästa köpet nu när kylan tränger sig på är den tunna dunvästen. Möjligheterna är enorma då den bärs precis lika bra under som över en kavaj men även under en rock. Funktionaliteten gör att du håller dig varm på rätt ställe och du fortfarande håller stilnivån på topp. Att tänka på är att köpa […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2014-11-14 13:38  |  Lästid: < 1 minuter

39a1f7b7e056e011ed6f9a92d523bf39da48931f

 

Bästa köpet nu när kylan tränger sig på är den tunna dunvästen. Möjligheterna är enorma då den bärs precis lika bra under som över en kavaj men även under en rock. Funktionaliteten gör att du håller dig varm på rätt ställe och du fortfarande håller stilnivån på topp. Att tänka på är att köpa en väst som inte är alltför tjock, just beroende på att den lätt ska kunna bäras under ett ytterplagg. Är västen för tjock får man lätt en uppstoppad känsla vilket man under alla omständigheter vill undvika. Denna väst från J.Crew är ett ypperligt exempel som kommer kunna hänga med ett bra tag framöver. Att tillägga – detaljen med en så kallad dubbeldragkedja vilket innebär att du kan dra upp dragkedjan från båda håll. När detta görs får du samma skärning på din väst som på din kavaj/rock vilket ger ett snyggare helhetsintryck!

Västen finn att köpa här!


Dela på Facebook
Tweeta