Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TRE FAVORITER: CROCKETT AND JONES

Min absoluta favoritsko alla kategorier, finns inget tillfälle denna sko inte känns helt rätt. Modellen  hos Crockett & Jones heter ”Cavendish” och är den mest populära lästen när det kommer till tassle loafers. Det jag gillar med denna modell är den är något spetsigare än andra konkurrenter i samma kategori.   Modellen ”Coniston” är det […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2014-11-17 17:55  |  Lästid: 2 minuter

cavendish-black KLAR

Min absoluta favoritsko alla kategorier, finns inget tillfälle denna sko inte känns helt rätt. Modellen  hos Crockett & Jones heter ”Cavendish” och är den mest populära lästen när det kommer till tassle loafers. Det jag gillar med denna modell är den är något spetsigare än andra konkurrenter i samma kategori.

 

coniston-tan KLAR


Modellen "Coniston" är det perfekta exemplet på en känga som man aldrig kommer tröttna på.  Denna åttahåliga känga i scotch country grain funkar precis lika bra till en klassisk marinblå kostym som till ett par jeans eller chinos. Den är även utrustad med en dubbel dainite sula som gör extremt den tålig mot både regn och rusk.

 

langdon-burgundy-cordovan KLAR

En av alla värstingmodeller heter "Langdon" och kommer i en splitt toe i burgundy cordovan. Detta innebär att denna sko, jämförelsevis med tidigare modeller, är tillverkad i hästskinn istället för kalvskinn. Med det sagt är det ungefär som att jämföra kashmir med merino ull. Kvalitetsmässigt blir det alltså inte bättre än såhär. Modellen splitt toe är en av mina absoluta favoriter och kännetecknas av den klassiska delningen vid tåpartiet.

 

För en närmare inblick besök butiken Grafford i Stockholm för det överlägset bästa utbudet och även deras hemsidan här


Dela på Facebook
Tweeta