Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DREAM ON

När det kommer till italiensk lyx är Loro Piana bland det bästa du kan hitta. Självklart i sina egna produkter men även då en stor mängd andra märken använder deras tyger i sina plagg, då främst i kavajer och rockar. Modellen och de enkla men extremt snygga detaljerna är det som gör jackan helt fantastisk. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2014-11-21 21:55  |  Lästid: < 1 minuter
LORO PIANA

När det kommer till italiensk lyx är Loro Piana bland det bästa du kan hitta. Självklart i sina egna produkter men även då en stor mängd andra märken använder deras tyger i sina plagg, då främst i kavajer och rockar. Modellen och de enkla men extremt snygga detaljerna är det som gör jackan helt fantastisk. De kashmirfodrade ärmarna och den helt ofodrade konstruktionen ger jackan en lättsammare känsla, likt en cardigan. På så sätt, går den med enkelhet att använda som ett lagerplagg under en kavaj eller rock, om man vill. Däremot bärs jackan nästan snyggast upp precis som den är. Då tillsammans med ett par vita jeans/bomullsbyxor eller grå flanellbyxor och en brun polotröja.

Dessvärre är prislappen på denna härlighet inte lika fantastisk, då den kostar en bättre månadslön, men nog om det, ibland får man drömma.

För mer detaljer och bilder kika vidare här!


Dela på Facebook
Tweeta