Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

ALL_BLUES

  ALL_BLUES grundarna Jacob Scragge och Fredrik Nathorst visade i förra veckan upp sin nuvarande, men även kommande kollektion för SS15 i sin nya Studio. Märket som för ett par år var mest kända för sina pärlarmband i lavasten tillverkar idag armband och ringar i återvunnet silver. Armbanden och ringarna finns tillgängliga i olika modeller […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2014-12-03 13:02  |  Lästid: 2 minuter

BLUES1 BLUES2 KLAR4
ALL BLUES BILD
 

ALL_BLUES grundarna Jacob Scragge och Fredrik Nathorst visade i förra veckan upp sin nuvarande, men även kommande kollektion för SS15 i sin nya Studio. Märket som för ett par år var mest kända för sina pärlarmband i lavasten tillverkar idag armband och ringar i återvunnet silver. Armbanden och ringarna finns tillgängliga i olika modeller såsom borstat silver, med guldöverdrag och i matt svart framtoning. Smyckesföretaget som startades upp 2010 har nyligen gjort samarbete med både Matthew Miller och kommer till våren släppa en kollektion tillsammans med Acne Studios. Som flitig bärare av både dess ringar och armband hoppas jag verkligen att märket går ljus framtid till mötes.

Dela på Facebook
Tweeta