Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SMOKING – TOMMY HILFIGER

Nyår närmar sig med stormsteg vilket innebär att äntligen få slänga på sig sin smoking igen. Den känslan är alltid något extra. Jag kommer göra det i denna från Tommy Hilfiger Tailored. När det kommer till smoking, är enligt mig, passformen det absolut viktigaste. För oavsett vilken prisklass du väljer att lägga dig i ser […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2014-12-05 13:26  |  Lästid: 2 minuter
Bild 2 Bild 1 Bild

Nyår närmar sig med stormsteg vilket innebär att äntligen få slänga på sig sin smoking igen. Den känslan är alltid något extra. Jag kommer göra det i denna från Tommy Hilfiger Tailored. När det kommer till smoking, är enligt mig, passformen det absolut viktigaste. För oavsett vilken prisklass du väljer att lägga dig i ser en för stor smoking inte kul ut. Tänk på att byxan och kavajärmarna är rätt längd och att den är lagom tight. Det är accepterat att smokingen inte är lika tight åtsittande som din vanliga udda kavaj, alltså mer klassiskt eller rakt skuren, men se en då alltid till att få en smalare figur kring midjan.

För att få chansen till att vinna en hel favorit-holiday outfit från Tommy Hilfiger missa inte att delta i deras tävling. Detta gör ni genom att börja följa Tommy Hilfiger på Pinterest. Skapa därifrån ett eget moodboard som illustrerar din bild av en perfekt nyårs-glamour och genom att pinna dina favorit-looks från tommy.com.

För att delta och läsa mer om tävlingen klicka er vidare här!


Dela på Facebook
Tweeta