Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄST PÅ INSTAGRAM: DANIELOCARNEVALE

En avslappnad elegans är ett återkommande uttryck som enligt mig kan personifieras med Danielo Carnevale. Hans sätt att kombinera en avslappnad skjorta till en uppstyrd kavaj eller en jeansjacka under en kavaj/rock är för mig ett sätt att visa hur man kan gå utanför ramarna, fast på ett välklätt och snyggt sätt. Hatten av!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2014-12-07 15:27  |  Lästid: < 1 minuter
IMG_0482

En avslappnad elegans är ett återkommande uttryck som enligt mig kan personifieras med Danielo Carnevale. Hans sätt att kombinera en avslappnad skjorta till en uppstyrd kavaj eller en jeansjacka under en kavaj/rock är för mig ett sätt att visa hur man kan gå utanför ramarna, fast på ett välklätt och snyggt sätt. Hatten av!

Dela på Facebook
Tweeta