Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

ROCKA DUBBELKNÄPPT

Grå rock – Barena , Beige rock – Arni , Grön/Beige herringbone rock – Boglioli , Svart rock –   MCQ by Alexander Macqueen Dubbelknäppt rock har aldrig känt så rätt som i höst. Här kommer fyra alternativ i olika färger, strukturer och prisklasser. En gemensam nämnare är att samtliga rockar kommer i ull, med bredare […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2014-12-10 14:47  |  Lästid: < 1 minuter

BLOGG KLAR

Grå rock – Barena , Beige rock – Arni , Grön/Beige herringbone rock – Boglioli , Svart rock –   MCQ by Alexander Macqueen

Dubbelknäppt rock har aldrig känt så rätt som i höst. Här kommer fyra alternativ i olika färger, strukturer och prisklasser. En gemensam nämnare är att samtliga rockar kommer i ull, med bredare knappsättning och kraftigare slag i peak lapel. Med dessa tre komponenter avprickade, förenklar du ditt köp markant.


 

Dela på Facebook
Tweeta