Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: PAUL NEWMAN

Förutom att Paul Newmam ansågs som Hollywoods största filmstjärna under 60-talet och början av 70-talet hade han, utöver det, en makalös känsla för stil. Kanske inte i alla fall i just kostym, skjorta och slips, utan att på ett ledigt och nonchalant sätt alltid se välklädd ut. Enkelheten och kombinationen av ett par chinos med slag, […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2014-12-12 00:05  |  Lästid: < 1 minuter
image

Förutom att Paul Newmam ansågs som Hollywoods största filmstjärna under 60-talet och början av 70-talet hade han, utöver det, en makalös känsla för stil. Kanske inte i alla fall i just kostym, skjorta och slips, utan att på ett ledigt och nonchalant sätt alltid se välklädd ut. Enkelheten och kombinationen av ett par chinos med slag, en avslappnad oxfordskjorta och v-halsad tröja i jersey har sällan skådats bäras upp ett så smakfullt sätt.

Dela på Facebook
Tweeta