Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TRE FAVORITER FRÅN BOGLIOLI

En av italiens främsta tillverkare av lättviktskavajer är Boglioli. Noggrannheten i val av tyger, vikten av hur kavajens konstruktion och skärning ser ut är  ledande begrepp på hur företaget har lyckats så bra. Med ytterligare vetskap om att Boglioli familjen startade sitt skrädderi för mer än 100 år sedan bevisar en enorm erfarenhet och ger […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2014-12-28 12:43  |  Lästid: < 1 minuter


1KLAR

En av italiens främsta tillverkare av lättviktskavajer är Boglioli. Noggrannheten i val av tyger, vikten av hur kavajens konstruktion och skärning ser ut är  ledande begrepp på hur företaget har lyckats så bra. Med ytterligare vetskap om att Boglioli familjen startade sitt skrädderi för mer än 100 år sedan bevisar en enorm erfarenhet och ger ännu mer trovärdighet. Att kunna inspirera och leverera kvalité med finess i varje ny kollektion är för mig imponerande.

Här är tre favoritkavajer från den nuvarande höstkollektionen.


Ni hittar dem, här, här och här!

Dela på Facebook
Tweeta