Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

CHARLIE NOBEL WEEKENDBAG

Perfekt weekendbag från den brittiska tillverkaren Charlie Nobel. Företaget som startades 2013, med filosofin att tillverka väskor i hög kvalité men för en rimligare peng än de konkurrerande lyxmärkena. Denna konjaksfärgade väska passar perfekt för ett par dagars nöje och är ypperlig som handbagage för en längre resa. Ni hittar väskan här

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-01-05 01:03  |  Lästid: < 1 minuter
BAGAPPRL

Perfekt weekendbag från den brittiska tillverkaren Charlie Nobel. Företaget som startades 2013, med filosofin att tillverka väskor i hög kvalité men för en rimligare peng än de konkurrerande lyxmärkena. Denna konjaksfärgade väska passar perfekt för ett par dagars nöje och är ypperlig som handbagage för en längre resa.

Ni hittar väskan här

Dela på Facebook
Tweeta