Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

OUTFIT: PITTI OUMO – DAY 2

Första dagen på mässan, sjukt inspirerande med ofantligt mycket nya intryck. Däremot hade man behövt betydligt mycket mer tid för att hinna se allt. Men givetvis besökte vi de svenska märkena som ställde ut och självklart ett antal favorit märken från italien. Här ser ni outfiten för dagen!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-01-15 10:34  |  Lästid: < 1 minuter
Philip Conradsson menstyle sartorial

Första dagen på mässan, sjukt inspirerande med ofantligt mycket nya intryck. Däremot hade man behövt betydligt mycket mer tid för att hinna se allt. Men givetvis besökte vi de svenska märkena som ställde ut och självklart ett antal favorit märken från italien. Här ser ni outfiten för dagen!

Dela på Facebook
Tweeta