Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: GIOVANNI AGNELLI

Få män har någonsin klätt sig med samma elegans och finess som Giovanni Agnelli. Den forna chefen för Fiatkoncernen som även var barnbarn till grundaren av Fiat, denne med samma namn, klädde sig fullständigt oklanderligt. I dubbelknäppta kostymer med breda peak lapel slag, button-down skjortor med nonchalant uppknäppta kragar och grovstickade slipsar. Ett utmärkt exempel […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-01-26 15:26  |  Lästid: < 1 minuter

imageFå män har någonsin klätt sig med samma elegans och finess som Giovanni Agnelli. Den forna chefen för Fiatkoncernen som även var barnbarn till grundaren av Fiat, denne med samma namn, klädde sig fullständigt oklanderligt. I dubbelknäppta kostymer med breda peak lapel slag, button-down skjortor med nonchalant uppknäppta kragar och grovstickade slipsar. Ett utmärkt exempel på hur den vanligtvis strikta kostymen i jobbsammanhang kan bli mer lekfull och långt ifrån den stela och tråkiga som man alltför ofta ser.

Dela på Facebook
Tweeta