Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SUITSUPPLY VÅREN 2015

Suitsupply är en aktör som verkligen levererar konfektion med kvalité för en mycket rimlig peng. Det holländska företaget har idag dörrar i de största ständerna i världen och fortsätter bara att växa. Enligt rykte finns det förhoppningar om att öppna butik i Stockholm redan under 2015. Den nylanserade kollektionen ser verkligen spännande ut och här […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-02-02 16:50  |  Lästid: < 1 minuter

image

image

image


Suitsupply är en aktör som verkligen levererar konfektion med kvalité för en mycket rimlig peng. Det holländska företaget har idag dörrar i de största ständerna i världen och fortsätter bara att växa. Enligt rykte finns det förhoppningar om att öppna butik i Stockholm redan under 2015. Den nylanserade kollektionen ser verkligen spännande ut och här kommer några av mina personliga favoriter för våren!

För att se hela kollektionen kika här

Dela på Facebook
Tweeta