Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FAVORIT: JAEGER LeCOULTRE REVERSO

Jaeger Lecoultres tidlösa klassiker Reverso såg sitt första ljus redan 1931. Klockan som var först i sin tid med en vändbar urtavla(stålsidan kommer fram) med anledning att skydda glaset vid mer drastiska aktiviteter. Än idag är Reverson en populär och hyllad modell av många klockälskare med sin vita Art Deco liknande urtavla, stålhölje och svarta […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-02-04 17:32  |  Lästid: < 1 minuter

image
Jaeger Lecoultres tidlösa klassiker Reverso såg sitt första ljus redan 1931. Klockan som var först i sin tid med en vändbar urtavla(stålsidan kommer fram) med anledning att skydda glaset vid mer drastiska aktiviteter. Än idag är Reverson en populär och hyllad modell av många klockälskare med sin vita Art Deco liknande urtavla, stålhölje och svarta armband. Få klockor passar bättre till en välskräddad kostym och ett par välputsade skor.

Läs mer: Rolex Datejust

Dela på Facebook
Tweeta