Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SATSA PÅ MOCKA

Något som alltid känns aktuellt och fräscht när våren närmar sig är ett par mockaskor. Förslagsvis i en derbymodell med gummisula då användningsområdet funkar både i jobbsammanhang och till vardags. Derbymodellen förknippas ofta med en mer rundan form, en grövre sula och gör sig bäst till en mer informell klädsel. Ett par jeans eller uddabyxor tillsammans med en kavaj […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-02-04 00:18  |  Lästid: < 1 minuter
image

Något som alltid känns aktuellt och fräscht när våren närmar sig är ett par mockaskor. Förslagsvis i en derbymodell med gummisula då användningsområdet funkar både i jobbsammanhang och till vardags. Derbymodellen förknippas ofta med en mer rundan form, en grövre sula och gör sig bäst till en mer informell klädsel. Ett par jeans eller uddabyxor tillsammans med en kavaj i bomull eller linne för våren känns hel rätt.

Ni hittar modellerna ovan här, här, här och här

Läs mer: Se hur du kombinerar skorna i outfits här och här!


Dela på Facebook
Tweeta