Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TOMMY HILFIGER AW 15

Besökte tidigare idag Tommy Hilfiger för en genomgång av höstkollektionen 2015. Som många andra märken går kollektionen åt det dressade hållet vilket jag såklart uppskattar. Fodrade jackor med en ulligare framtoning i samma skärning som kavajen, härliga grovstickade polotröjor och cardigans samt det alltid breda utbudet av jeans i olika tvättar var de nyckelplagg jag […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-02-06 15:37  |  Lästid: < 1 minuter
image

Besökte tidigare idag Tommy Hilfiger för en genomgång av höstkollektionen 2015. Som många andra märken går kollektionen åt det dressade hållet vilket jag såklart uppskattar. Fodrade jackor med en ulligare framtoning i samma skärning som kavajen, härliga grovstickade polotröjor och cardigans samt det alltid breda utbudet av jeans i olika tvättar var de nyckelplagg jag mest fastnade för. Gillar skarpt att stillbilden är påväg mot ett mer välklätt håll, precis i min smak!

Dela på Facebook
Tweeta