Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SPRING JACKETS & WATCH

// + follow Philip Conradsson  \ go to look  \ APPRL   J. Lindeberg levererar ett antal riktigt bra funktionsrockar i M65 stil med en avskalad design och hög stilnivå för våren 2015. Ett plagg som passar ypperligt som ett komplement till rocken eller den klassiska vårjacken när vädret inte uppfyller kraven man önskar. Matcha med […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-02-09 22:29  |  Lästid: < 1 minuter

//

J. Lindeberg levererar ett antal riktigt bra funktionsrockar i M65 stil med en avskalad design och hög stilnivå för våren 2015. Ett plagg som passar ypperligt som ett komplement till rocken eller den klassiska vårjacken när vädret inte uppfyller kraven man önskar. Matcha med en militärklocka med konjaktsfärgat armband för att bryta av färgerna. Sportigt och snyggt!

Ni hittar jackorna här och här och klockan här!


Dela på Facebook
Tweeta