Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MORRIS HERITAGE HÖSTEN 2015

I morse besökte jag Morris för en närmare inblick i hösten 2015. Tiden spenderades endast åt märkets mer skräddade kollektion, Morris Heritage, som gör sitt fjärde år sida vid sida med Morris grundkollektion. Den största skillnaden linjerna emellan är att Heritage  är mer arbetad, där större vikt läggs i val av tyger och hur kavajen sys […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-02-10 21:52  |  Lästid: < 1 minuter

imageI morse besökte jag Morris för en närmare inblick i hösten 2015. Tiden spenderades endast åt märkets mer skräddade kollektion, Morris Heritage, som gör sitt fjärde år sida vid sida med Morris grundkollektion. Den största skillnaden linjerna emellan är att Heritage  är mer arbetad, där större vikt läggs i val av tyger och hur kavajen sys och är uppbyggd(mer mot den italienska skräddarkonsten). Inför hösten snäppas just valen av tyger upp ytterligare gentemot tidigare, med kända italienska aktörer såsom Loro Piana, Vitale Barberis och Angelico. Även en helt ny konstruktion där axeln är fullständigt okunstruerad kommer finnas tillgänglig i ett fåtal av kavajerna och kostymerna.

Ovan ser ni ett antal av kostymerna, kavajerna och den fantastiska skipperjackan!

Dela på Facebook
Tweeta