Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: STEVE MCQUEEN

Steve McQueen är en av dåtidens främsta och än idag en av de mest välkända stilikonerna någonsin. Han lyckades med sin något ovårdade framtoning och sitt tuffa sätt personifiera hur man klär sig ledigt och avslappnat men med alla små detaljer på precis rätt plats. Oavsett om det handlade om en byxans längd, en kavajs […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-02-12 12:32  |  Lästid: < 1 minuter

STEVE MAQUEEN

Steve McQueen är en av dåtidens främsta och än idag en av de mest välkända stilikonerna någonsin. Han lyckades med sin något ovårdade framtoning och sitt tuffa sätt personifiera hur man klär sig ledigt och avslappnat men med alla små detaljer på precis rätt plats. Oavsett om det handlade om en byxans längd, en kavajs armslängd eller hur kragen på skjortan såg ut fanns det alltid en tanke bakom. Charmen ligger i att han oavsett ändamål alltid klädde sig på ett sätt som varje man kunde och fortfarande kan relatera till och inspireras av. Oavsett om det handlar om en ledigare utstyrsel eller i en tredelad kostym. Hatten av!

Läs mer: STILIKON: PAUL NEWMAN


Dela på Facebook
Tweeta