Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄST PÅ INSTAGRAM: FABIO ATTANASIO

Den fruktansvärt stilsäkra Fabio Attanasio är en fröjd att följa på instagram, speciellt om man gillar skräddat herrmode. Mixen av olika typer av strukturer och mönster i de olika konstellationerna är grymt imponerade och så väl inspirerande. Att få denna typen av skräddat mode se avslappnat ut är få förunnat, men Fabio Attanasio gör det […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-02-16 20:36  |  Lästid: < 1 minuter
FABIOKLAR

Den fruktansvärt stilsäkra Fabio Attanasio är en fröjd att följa på instagram, speciellt om man gillar skräddat herrmode. Mixen av olika typer av strukturer och mönster i de olika konstellationerna är grymt imponerade och så väl inspirerande. Att få denna typen av skräddat mode se avslappnat ut är få förunnat, men Fabio Attanasio gör det i mina ögon med bravur!

Dela på Facebook
Tweeta