Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

NEW IN: BÅGAR NIVIDAS

Modellen Vienna, Sepia Brown Fick precis en tidig födelsedagspresent från det fantastiska svenska glasögon märket Nividas. Den relativt nystartade tillverkaren har idén om att glasögon ska kunna bäras vid olika tillfälle och kunna varieras beroende på humör. Bågarna finns givetvis i ett antal olika modeller, både i vanliga glasögon samt solglasögon och alla för en […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-02-20 15:46  |  Lästid: < 1 minuter
image

Modellen Vienna, Sepia Brown

Fick precis en tidig födelsedagspresent från det fantastiska svenska glasögon märket Nividas. Den relativt nystartade tillverkaren har idén om att glasögon ska kunna bäras vid olika tillfälle och kunna varieras beroende på humör. Bågarna finns givetvis i ett antal olika modeller, både i vanliga glasögon samt solglasögon och alla för en väldigt rimlig peng.

För att se hela kollektionen kika hemsidan här, eller besök den egna butik på Almlöfsgatan 3 i Stockholm. 


Dela på Facebook
Tweeta