Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

EIDOS NAPOLI FALL 2015

Det New York baserade företaget Eidos Napoli bjussar på en väldigt trevlig kollektion inför hösten 2015. Märket som ingick i ett samarbete med den svenska skjorttillverkaren Eton nu i höstas, går i mina ögon från klarhet till klarhet. Kollektionen visar upp en fantastisk mix mellan ett väldigt skräddat uttryck till en mer avslappnad känsla där det […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-02-22 23:51  |  Lästid: < 1 minuter

Eidos Napoli 2 Eidos Napoli 4 Eidos Napoli 3 Eidos Napoli 1
Det New York baserade företaget Eidos Napoli bjussar på en väldigt trevlig kollektion inför hösten 2015. Märket som ingick i ett samarbete med den svenska skjorttillverkaren Eton nu i höstas, går i mina ögon från klarhet till klarhet. Kollektionen visar upp en fantastisk mix mellan ett väldigt skräddat uttryck till en mer avslappnad känsla där det blandas in både härligt tvättade pikéskjortor, polotröjor och sneakers.

Bilder från www.style.com

 

Dela på Facebook
Tweeta