Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SUNDAY MOOD

Efter en hejdundrande födelsedagsfest i lördagskväll spenderades söndagen på Tures med vänner. De flesta inklusive mig tror jag kände sig mer döda än levande.. Hade inte tackat nej till ett par dagars extra ledighet men imorgon är det en ny fullspäckad vecka som gäller och min födelsedag ska förhoppningvis hinnas firas! Det ser vi fram […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-02-22 22:26  |  Lästid: < 1 minuter

image

Efter en hejdundrande födelsedagsfest i lördagskväll spenderades söndagen på Tures med vänner. De flesta inklusive mig tror jag kände sig mer döda än levande.. Hade inte tackat nej till ett par dagars extra ledighet men imorgon är det en ny fullspäckad vecka som gäller och min födelsedag ska förhoppningvis hinnas firas! Det ser vi fram emot!


 

Dela på Facebook
Tweeta