Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

THE JERSEY JACKET

(function(d, i, n, w, h, o, o2) { var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = ss[ss.length – 1]; var s = d.createElement(’script’); s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’; s.addEventListener(’load’, function() { new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o); }); st.parentNode.insertBefore(s, st); })(document, ’a77d4966bee540588fac1d40ff2b64b1’, ’denim-2’, ’100%’, ’76’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’); + follow Philip Conradsson  \ go to look  \ APPRL […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-02-24 15:50  |  Lästid: < 1 minuter

(function(d, i, n, w, h, o, o2) {
var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = ss[ss.length – 1];
var s = d.createElement(’script’);
s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’;
s.addEventListener(’load’, function() {
new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o);
}); st.parentNode.insertBefore(s, st);
})(document, ’a77d4966bee540588fac1d40ff2b64b1’, ’denim-2’, ’100%’, ’76’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’);

Fantastisk jersey kavaj från Oliver Spencer som blir ett mellanting mellan kavajen och cardiganen. Grymt plagg att bära som en tidig vårjacka när klimaten förhoppningsvis snart tillåter. Kombinera med ett par tvättade chinos fördelaktigt med pressveck för en mer stilfull känsla tillsammans med en grå kabelstickad och bruna och blå detaljer accessoarerna. Grymt snyggt för våren!

Dela på Facebook
Tweeta