Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MR. BIRTHDAY BOY!

Kavaj: Morris Heritage Byxor: Rose & Born Scarf: Tommy Hilfiger Skor: Crockett & Jones Näsduk: Ad56 Glasögon: Nividas Handskar: J.Lindeberg Accessoarer: All_blues Idag fyller jag hela 22 år och firar samtidigt att jag bott i Stockholm i två och ett halvt år. Trivs förträffligt bra och tiden bara springer iväg, tror dock att 2015 kommer bli […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-02-25 12:19  |  Lästid: < 1 minuter
pc_feb15 pc2_feb15

Kavaj: Morris Heritage Byxor: Rose & Born Scarf: Tommy Hilfiger Skor: Crockett & Jones Näsduk: Ad56 Glasögon: Nividas Handskar: J.Lindeberg Accessoarer: All_blues

Idag fyller jag hela 22 år och firar samtidigt att jag bott i Stockholm i två och ett halvt år. Trivs förträffligt bra och tiden bara springer iväg, tror dock att 2015 kommer bli det bästa året hittills!

Dela på Facebook
Tweeta