Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SATSA PÅ LJUSBLÅTT

// + follow Philip Conradsson  \ go to look  \ APPRL Ett ypperligt alternativ att satsa på för våren är en ljusblå linne/bomull kostym. Möjligheterna är många då både kavajen och byxan kan användas som uddaplagg. Tänk att kavajen kan användas till ett par smala ljusa chinos i krämvit eller i en snygg beige ton […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-03-02 16:49  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ett ypperligt alternativ att satsa på för våren är en ljusblå linne/bomull kostym. Möjligheterna är många då både kavajen och byxan kan användas som uddaplagg. Tänk att kavajen kan användas till ett par smala ljusa chinos i krämvit eller i en snygg beige ton och byxan till en mörkare marinblå kavaj. Kombinera med ett par bruna loafers i skinn med matchade bälte i samma färg. Enkelt och lagom vågat!

Dela på Facebook
Tweeta