Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

3 X FIELDJACKET

// + follow Philip Conradsson  \ go to look  \ APPRL Ett grymt plagg att införskaffa för våren är fieldjacketen. Fördelaktigt i någon av färgerna ovan kombinerat med ett par krämvita chinos eller par ljustvättade jeans. Positivt med jackan är att längden allt som oftast tillåter att bära kavaj under om så önskas vilket gör […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-03-04 17:55  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ett grymt plagg att införskaffa för våren är fieldjacketen. Fördelaktigt i någon av färgerna ovan kombinerat med ett par krämvita chinos eller par ljustvättade jeans. Positivt med jackan är att längden allt som oftast tillåter att bära kavaj under om så önskas vilket gör den väldigt gångbar och passade för alla olika tillfälle. Prisvärd och lagom sportig!

Ni hittar jackorna här, här och här!


Dela på Facebook
Tweeta