Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: MR. CARY GRANT

Likt många andra stilförebilder var även Cary Grant en av de största filmstjärnorna under sin tid. Hans största framgång var mellan åren 1940-160 då han stod för en rad omtalde klassiker. Signifikativt med Grants stil var välskräddade kostymer, breda slag, hårt åtdragna slipsknutar och i de flesta av fall, även hatt. Någonstans önskar man att […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-03-05 15:10  |  Lästid: < 1 minuter

imageLikt många andra stilförebilder var även Cary Grant en av de största filmstjärnorna under sin tid. Hans största framgång var mellan åren 1940-160 då han stod för en rad omtalde klassiker. Signifikativt med Grants stil var välskräddade kostymer, breda slag, hårt åtdragna slipsknutar och i de flesta av fall, även hatt. Någonstans önskar man att fler män idag klädde sig mer åt detta klassiska håll. Däremot med en modernare och smalare passform men med exakt samma medvetenhet som Grant.

Läs mer: STEVE MCQUEEN, GIOVANNI AGNELLI.

Dela på Facebook
Tweeta