Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MY EVERY DAY ESSENTIALS

 Lämnar aldrig lägenheten utan mina accessoarer från favoritmärket All_Blues, extremt stilrena med tydliga finesser i detaljerna, finns inget tillfälle de inte åker på. Att säga att det svenska märket är hett just nu är väl nästan i underdrift då samarbetet med giganten Acne Studios precis har landat i butik och online världen över. Grymt välförtjänt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-03-11 12:27  |  Lästid: < 1 minuter
ACCESORIES MEN

 Lämnar aldrig lägenheten utan mina accessoarer från favoritmärket All_Blues, extremt stilrena med tydliga finesser i detaljerna, finns inget tillfälle de inte åker på. Att säga att det svenska märket är hett just nu är väl nästan i underdrift då samarbetet med giganten Acne Studios precis har landat i butik och online världen över. Grymt välförtjänt och oerhört kul!

Ni hittar armbanden hos Acne här.

Dela på Facebook
Tweeta