Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

5 x LEATHER BAGS

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Läderväskor är något som ofta kan springa iväg i pris, givetvis beroende på kvalitén med även att man betalar många extra tusenlappar bara för märkets namn. Här är några varianter i olika prisklasser, modeller och färgval som alla fyller sin funktion för kortare vistelser. Väg alltid in i […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-03-14 12:27  |  Lästid: < 1 minuter

//

Läderväskor är något som ofta kan springa iväg i pris, givetvis beroende på kvalitén med även att man betalar många extra tusenlappar bara för märkets namn. Här är några varianter i olika prisklasser, modeller och färgval som alla fyller sin funktion för kortare vistelser. Väg alltid in i ditt val att för en dyrare peng får du i regel bättre kvalité vilket i sin tur gör att väskan håller sig snygg och åldras med värdig på ett mycket bättre sätt. Däremot om du hellre gillar att byta väska för olika tillfällen är en för ett lägre pris kanske något för dig. Självklart minskar livslängden men ökar däremot din variation och ditt sätt välja väska efter dagens humör och klädkombination.

Dela på Facebook
Tweeta