Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TOMMY TON FOR ZENGA COUTURE IN SHANGHAI

Vid fotograferingen av Ermeneglido Zenga Couture  kollektion valde företagets creative director Stefani Pilati att använda sig utav en av världens, om inte världens bästa, street style fotografer, Tommy Ton. Kollektionen kallas för ”Broken suiting” och visar upp skräddade ytterplagg och kostymer med fantastiska strukturer, texturer på ett underbart nonchalant slarvigt sätt.

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-03-14 15:34  |  Lästid: < 1 minuter
image image

Vid fotograferingen av Ermeneglido Zenga Couture  kollektion valde företagets creative director Stefani Pilati att använda sig utav en av världens, om inte världens bästa, street style fotografer, Tommy Ton. Kollektionen kallas för ”Broken suiting” och visar upp skräddade ytterplagg och kostymer med fantastiska strukturer, texturer på ett underbart nonchalant slarvigt sätt.

Dela på Facebook
Tweeta

TOMMY TON FOR ZENGA COUTURE IN SHANGHAI

Vid fotograferingen av Ermeneglido Zenga Couture  kollektion valde företagets creative director Stefani Pilati att använda sig utav en av världens, om inte världens bästa, street style fotografer, Tommy Ton. Kollektionen kallas för ”Broken suiting” och visar upp skräddade ytterplagg och kostymer med fantastiska strukturer, texturer på ett underbart nonchalant slarvigt sätt.

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-03-14 15:34  |  Lästid: < 1 minuter
image image

Vid fotograferingen av Ermeneglido Zenga Couture  kollektion valde företagets creative director Stefani Pilati att använda sig utav en av världens, om inte världens bästa, street style fotografer, Tommy Ton. Kollektionen kallas för ”Broken suiting” och visar upp skräddade ytterplagg och kostymer med fantastiska strukturer, texturer på ett underbart nonchalant slarvigt sätt.

Dela på Facebook
Tweeta