Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SNEAK PEEK J.LINDEBERG AW15

Här ser ni Jessey Heuvelinks tre favorit och nyckelplagg för hösten, kavajen, oversize scarfen och mönstrade rocken.  Igår besökte jag och Martin J.Lindeberg för att få en försmak på den kommande AW15 kollektionen. Tidigare i år visades den upp under New York fashion week och chefsdesignern Jessy Heuvelink tog oss igenom tankarna, bakgrunden och sina […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-03-18 20:40  |  Lästid: < 1 minuter
imageimage
Här ser ni Jessey Heuvelinks tre favorit och nyckelplagg för hösten, kavajen, oversize scarfen och mönstrade rocken. 

Igår besökte jag och Martin J.Lindeberg för att få en försmak på den kommande AW15 kollektionen. Tidigare i år visades den upp under New York fashion week och chefsdesignern Jessy Heuvelink tog oss igenom tankarna, bakgrunden och sina nyckelplagg för hösten. Kollektionen visar upp en mer rockig känsla än tidigare med mer skinnplagg, printade jackor och spetsiga boots dock med samma tydliga funktion och höga kvalité i produkterna. Vi fick även se absoluta topptyger såsom 100% Kashmir från Loro Piana, i en underbar svart klassisk rock, en riktig favorit!

Dela på Facebook
Tweeta