Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

THE EARLY SPRING LOOK

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Ljusa kavajer för vår och sommar är i högsta grad ett favoritplagg som funkar till så mycket. Älskar denna ruggade bomullskavaj från det italienska märket Incotex. Kombinerat med ett par tunna ullbyxor i ljusgrått, ljus blå skjorta och mörkbruna detaljer i skorna och accessoarerna får du en stilren […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-03-19 16:19  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ljusa kavajer för vår och sommar är i högsta grad ett favoritplagg som funkar till så mycket. Älskar denna ruggade bomullskavaj från det italienska märket Incotex. Kombinerat med ett par tunna ullbyxor i ljusgrått, ljus blå skjorta och mörkbruna detaljer i skorna och accessoarerna får du en stilren men också medveten look för det stundade tidiga vårvädret.

Dela på Facebook
Tweeta