Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BIRTHDAY DINNER AT FARANG

Vilken fruktansvärt trevlig födelsedagsmiddag igår för att en av mina närmsta vänner Daniel på den sydostasiatiska restaurangen Farang i Stockholm. Avsmakningsmeny med sammanlagt 10 rätter var bland de bästa jag upplevt både vad gäller mat och service på väldigt länge. Att avsluta kvällen med en stökig utgång som slutade någon gång runt 05.00 är smått […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-03-22 17:39  |  Lästid: < 1 minuter
FARANG image

Vilken fruktansvärt trevlig födelsedagsmiddag igår för att en av mina närmsta vänner Daniel på den sydostasiatiska restaurangen Farang i Stockholm. Avsmakningsmeny med sammanlagt 10 rätter var bland de bästa jag upplevt både vad gäller mat och service på väldigt länge. Att avsluta kvällen med en stökig utgång som slutade någon gång runt 05.00 är smått imponerade då hela ligan i stort sätt rullade ut från restaurangen efter att ha slängt i sig mer mat en vad man vanligtvis konsumerar på en vecka.

Dela på Facebook
Tweeta