Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

THE SUEDE JACKET

(function(d, i, n, w, h, o, o2) { var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = d.getElementById(’embed-’+ i); var s = d.createElement(’script’); s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’; s.addEventListener(’load’, function() { new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o); }); st.parentNode.insertBefore(s, st); })(document, ’60721c5b15734df984be3bec70b0c9f4’, ’hej-du’, ’100%’, ’96’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’); + follow Philip Conradsson  \ APPRL Mockajackan är ett av mina […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-03-23 16:42  |  Lästid: < 1 minuter

(function(d, i, n, w, h, o, o2) {
var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = d.getElementById(’embed-’+ i);
var s = d.createElement(’script’);
s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’;
s.addEventListener(’load’, function() {
new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o);
}); st.parentNode.insertBefore(s, st);
})(document, ’60721c5b15734df984be3bec70b0c9f4’, ’hej-du’, ’100%’, ’96’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’);

Mockajackan är ett av mina absolut favoritplagg när kavajen eller kostymen känns för uppklädd. Då gärna i en ljusare beige eller brun färg likt denna med enkla och små diskreta detaljer. Kombinera med ett par ljustvättade jeans, krämvita eller olivgröna chinos som ger en schysst kontrast mot den ljusare färgen i jackan. Mixa upp med en mörktvättad jeansskjorta och stickad vit tröja för att få en lagom klädd känsla som funkar i alla lägen.

Dela på Facebook
Tweeta