Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

NI HAR VÄL INTE MISSAT?

Hoppas ni inte har missat Metromodes event tillsammans med Kungens kurva shoppingcenter ikväll där jag, Petra, Linn och Sanna kommer guida er gällande vårens hetaste trender och ge er många härliga stylingtips. Så se till att ta er ut, eventet startar 18.00, hoppas verkligen vi ses där!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-03-26 12:08  |  Lästid: < 1 minuter
image

Hoppas ni inte har missat Metromodes event tillsammans med Kungens kurva shoppingcenter ikväll där jag, Petra, Linn och Sanna kommer guida er gällande vårens hetaste trender och ge er många härliga stylingtips. Så se till att ta er ut, eventet startar 18.00, hoppas verkligen vi ses där!

Dela på Facebook
Tweeta

NI HAR VÄL INTE MISSAT?

Hoppas ni inte har missat Metromodes event tillsammans med Kungens kurva shoppingcenter ikväll där jag, Petra, Linn och Sanna kommer guida er gällande vårens hetaste trender och ge er många härliga stylingtips. Så se till att ta er ut, eventet startar 18.00, hoppas verkligen vi ses där!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-03-26 12:08  |  Lästid: < 1 minuter
image

Hoppas ni inte har missat Metromodes event tillsammans med Kungens kurva shoppingcenter ikväll där jag, Petra, Linn och Sanna kommer guida er gällande vårens hetaste trender och ge er många härliga stylingtips. Så se till att ta er ut, eventet startar 18.00, hoppas verkligen vi ses där!

Dela på Facebook
Tweeta