Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

RALPH LAUREN AW 15

Var i veckan uppe hos Ralph Lauren i deras fantastiska kontor beläget precis ovanför Riche och Teatergrillen på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Höstkollektionen visar upp många återkommande klassiker blandat med en del spännande nyheter där varje specifik inriktningarna i varumärket bidrar med sin unika changer för helhetsuttrycket. Största nyheten inför hösten är att en helt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-03-26 00:17  |  Lästid: < 1 minuter
Ralf Lauren1 Ralf Lauren2 Ralf Lauren3

Var i veckan uppe hos Ralph Lauren i deras fantastiska kontor beläget precis ovanför Riche och Teatergrillen på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Höstkollektionen visar upp många återkommande klassiker blandat med en del spännande nyheter där varje specifik inriktningarna i varumärket bidrar med sin unika changer för helhetsuttrycket. Största nyheten inför hösten är att en helt ny linje introduceras under namnet Polo Sport där nyckeln är funktionsdugliga plagg med en typisk sportig look.

Dela på Facebook
Tweeta