Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

6 DRESSADE SKJORTFAVORITER

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Skjortor är ett plagg där många komponenter ska stämma överens med ens önskemål, både vad gäller passform, kvalité och utförande. Från våra två stora svenska skjorttillverkare Eton och Stenströms hittar jag alltid rätt. Här har jag valt ut sex dressade skjortfavoriter från vårkollektionerna som alla funkar även när […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-03-27 15:26  |  Lästid: < 1 minuter

//

Skjortor är ett plagg där många komponenter ska stämma överens med ens önskemål, både vad gäller passform, kvalité och utförande. Från våra två stora svenska skjorttillverkare Eton och Stenströms hittar jag alltid rätt. Här har jag valt ut sex dressade skjortfavoriter från vårkollektionerna som alla funkar även när slipsen ska dras på. Bredare cutawaykrage, rena bomullstyger och en bra passform är enligt mig nyckelorden för ett bra skjortköp.

Dela på Facebook
Tweeta