Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

LET’S GO BLUE ALL THE WAY

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Man kan aldrig få för mycket av blått, speciellt inte när det kommer till kostym. Här i en superfin variant från J.Lindeberg i en mellanblå färg, svarta marmorknappar och en halvfodrad insida i tunn ull. Kombinerat med en ljusblårandig skjorta med mönstrad slips och näsduk och givetvis ett […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-03-31 14:47  |  Lästid: < 1 minuter

//

Man kan aldrig få för mycket av blått, speciellt inte när det kommer till kostym. Här i en superfin variant från J.Lindeberg i en mellanblå färg, svarta marmorknappar och en halvfodrad insida i tunn ull. Kombinerat med en ljusblårandig skjorta med mönstrad slips och näsduk och givetvis ett par mocka loafers med matchade bälte. Enkelt, snyggt som funkar i alla lägen!

Kostym: J.Lindeberg Skjorta: Eton Skor: Santoni Bälte: Loro Piana Slips: Dunhill Näsduk: Atlas Design Klocka: Timex


Dela på Facebook
Tweeta