Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄST PÅ INSTAGRAM: R3ZAP3RZ

En av mina absoluta favoriter att följa på instagram är R3zap3rz som är mästare på att få ihop unika  men även klassiska kombinationer i sina outfits. Märkbart är hur olika typer av tygkvalitéer mixas tillsammans för att få en klädd men inte alltför uppstyrd känsla, exempelvis grå pinstripe med uppknäppt ljusblå denimskjorta. På så sätt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-01 12:42  |  Lästid: < 1 minuter
image

En av mina absoluta favoriter att följa på instagram är R3zap3rz som är mästare på att få ihop unika  men även klassiska kombinationer i sina outfits. Märkbart är hur olika typer av tygkvalitéer mixas tillsammans för att få en klädd men inte alltför uppstyrd känsla, exempelvis grå pinstripe med uppknäppt ljusblå denimskjorta. På så sätt kan man göra även den mer klassiska och dressade stilen mer ledig och lekfull på ett smakfullt sätt. Grymt inspirerande!

Se mer: BÄST PÅ INSTAGRAM: ALLESANDRO SQUARZI,

BÄST PÅ INSTAGRAM: FABIO ATTANASIO


Dela på Facebook
Tweeta