Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

4 x VITA SNEAKERS FÖR VÅREN

Ett par nya vita sneakers varje säsong är nästan ett måste i mina ögon, de tenderar ju inte att hålla sin vita av någon konstig anledning. Här är mina fyra favoriter för våren i olika modeller, alla är oerhört avskalade men små diskreta detaljer som funkar lika bra till en skräddad byxa som till jeans […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-03 17:26  |  Lästid: < 1 minuter
Document Writer

Ett par nya vita sneakers varje säsong är nästan ett måste i mina ögon, de tenderar ju inte att hålla sin vita av någon konstig anledning. Här är mina fyra favoriter för våren i olika modeller, alla är oerhört avskalade men små diskreta detaljer som funkar lika bra till en skräddad byxa som till jeans eller chinos. Varianterna kommer i både läder, mocka och tyg och frågan är väl bara om man ska ha ett, två eller tre par.

Här hittar ni de olika modellerna i ordning:

Superga, Common Projekts, Adidas – Stan Smith, New Balance


Dela på Facebook
Tweeta