Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TOUCHDOWN KALMAR

Bestämde mig för att åka hem till Kalmar över helgen nu när det en då bjuds på lite ledighet för påskfirande. Fruktansvärt skönt att få träffa familj och vänner igen, tyvärr blir man allt sämre på att åka hem lika ofta nu för tiden. Mycket middagar, god mat och ett och annat glasrödvin i det […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-03 11:12  |  Lästid: < 1 minuter
Kalmarflyg

Bestämde mig för att åka hem till Kalmar över helgen nu när det en då bjuds på lite ledighet för påskfirande. Fruktansvärt skönt att få träffa familj och vänner igen, tyvärr blir man allt sämre på att åka hem lika ofta nu för tiden. Mycket middagar, god mat och ett och annat glasrödvin i det bästa sällskapet ska nog slinka ner under helgen.

Dela på Facebook
Tweeta