Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SUITING BY HARVEY SPECTER

I den hyllade amerikanske tv-serien Suits får man följa naturbegåvningen Mike Ross och hur han utan någon som helst utbildning hamnar på en av de främsta advokatbyråerna på Manhattan. Där ges chansen att jobba med den mest framgångsrika advokaten Harvey Specter som tar Mike under sina vingar. Här får vi följa dem tillsammans i en […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-04-04 11:02  |  Lästid: < 1 minuter

Harvey Specter done

I den hyllade amerikanske tv-serien Suits får man följa naturbegåvningen Mike Ross och hur han utan någon som helst utbildning hamnar på en av de främsta advokatbyråerna på Manhattan. Där ges chansen att jobba med den mest framgångsrika advokaten Harvey Specter som tar Mike under sina vingar. Här får vi följa dem tillsammans i en värld full av lögner.

Mest imponerande i serien är Harvey Specters fantastiska kostymutbud, där Tom Ford rakt igenom förser med kostymer av absoluta toppklass. Vi ser enkelknäppta kostymer med peak lapel slag, pinstripes, breda cutaway skjortor och den klassiska double windsorknuten stenhårt åtdragen. Kika extra på de utomordentliga passformerna!


Dela på Facebook
Tweeta